Laša ravioli krēmīgā tomātu mērcē (1 porcija)

KAIGO laša ravioli ir perfekts produkts mūsdienu steidzīgajam dzīves ritmam. Ravioli mīkla ir plāna un garšīga, tās bagātīgais pildījums veidots no augstākās kvalitātes Aļaskas laša filejas. Ātri pagatavojami KAIGO ravioli ir ideāla maltīte gan ikdienai, gan svētkiem.

SASTĀVDAĻAS
12 gab. KAIGO laša ravioli
1 gab. sīpols (smalki sakapāts)
20 g svaigi spiesta citrona sulas
100 ml tomātu sulas
Sāls, pipari, muskatrieksts (pēc garšas)
Olīveļļa
100 ml saldā krējuma
1 ēdamkarote Tom Yum pastas
½ ēdamkarotes sviesta
Sasmalcināts svaigs timiāns
PAGATAVOŠANA (10 – 15 min)
  • Verdošam ūdenim pievieno ēdamkaroti sāls un ieber ravioli, vāra 5 – 6 min.
  • Kamēr ravioli vārās, pagatavo mērci. Pannā ielej nedaudz olīveļļas un apcep smalki sakapāto sīpolu. Kad sīpoli kļuvuši zeltaini, pievieno tomātu sulu, timiānu un Tom Yum pastu. Visu vāra 2 – 3 min. Pievieno saldo krējumu, sviestu un garšvielas.
  • Ravioli ir gatavi, kad tie katliņā uzpeldējuši ūdens virspusē. Noņem katliņu no uguns, nokāš ravioli un pievieno mērcei.
  • Visu vēl pavāra 1 – 2 min, pievieno citrona sulu un garšvielas pēc vajadzības. Pasniedz karstu.
ŠEFPAVĀRA PADOMS
  • Svētku vakariņām pie ravioli var pievienot sviestā apceptas tīģergarneles vai apceptu laša fileju.
  • Lūdzu, neaizmirstiet, ka KAIGO Ravioli ir produkts, kas līdz tā pagatavošanai ir jāuzglabā tikai saldētavā ar -18 grādiem pēc Celsija!