Zīmols KAIGO

Jau vairāk nekā 30 gadus mēs esam pārtikas rūpniecības profesionāļu un uztura speciālistu globālajā saimē. Mūsu mērķis ir radīt laikam atbilstošus augstākās kvalitātes produktus. Zināšanas, prakse un izcilība ir mūsu pamatvērtības. 

KAIGO darbības pamatā ir dabīgi nozvejotas zivis, ko apstrādā pēc Latvijā vēsturiski iedibinātām zivju kūpināšanas tradīcijām, adaptējot tās atbilstoši augstākajiem Eiropas Savienības standartiem. KAIGO zīmola veiksmes formula un pievienotā vērtība ir skatāma gan globālā, gan lokālā mērogā. Tā ir tradicionālo vēsturisko prasmju un jaunāko tehnoloģiju apvienošana vienotā sinerģijā, lai radītu izcilas garšas un visaugstākās kvalitātes produkciju ar lietotājam draudzīgu iepakojumu, ilgāko iespējamo uzglabāšanas (shelf time) laiku apvienojumā ar atteikšanos izmantot mākslīgos konservantus un garšas pastiprinātājus.

KAIGO komandu jau kopš darbības pirmsākumiem veido pieredzes bagāti profesionāļi. Lai radītu labāko, šeit likta lietā zinātniskā darbā gūtā pieredze, kas palīdzējusi padziļināti izprast pārtikas ražošanas un tirdzniecības nianses. Tās ir īpašas zināšanas, kas gūstamas ilgstošā un nepārtrauktā izpētes darbā, sekojot līdzi inovācijām un atklājumiem visā pārtikas produktu ražošanas ķēdē, sākot no izejvielu ieguves līdz perfekti noslīpētai ēdiena receptei. Izprotot klientu vēlmi pēc dabīga, veselībai draudzīga un vienlaikus garda produkta, KAIGO komanda nemitīgi turpina meklēt jaunus veidus un iespējas jūras velšu ieguvē un pārstrādē.