Kvalitāte

Kvalitāte un vēlreiz kvalitāte visaugstākajā līmenī – tāds ir KAIGO zīmola uzstādījums visos darbības procesos. Izcila produkta sākums ir augstvērtīgas izejvielas. KAIGO kvalitātes standarti izejvielu atlasē nepieļauj kompromisu – uzņēmums izmanto tikai labāko, ko sniedz Aļaskas piekrastes nepiesārņotajos ūdeņos iegūtās jūras veltes. 

Vairāk nekā 30 gadu ilgajā darbībā līdz precizitātei izstrādāts katrs ražošanas procesu posms, lai gatavais produkts saglabātu savas unikālās garšas īpatnības un augsto uzturvērtību, kas raksturīga savvaļā augušām zivīm. Uzņēmuma iekšējie standarti, zinātnisko izstrādņu bāze un rūpīgā kvalitātes uzraudzība nodrošina augstu produktu drošību un nekaitīgumu. 

KAIGO zīmola produktiem netiek izmantoti mākslīgie konservanti un garšas pastiprinātāji, tādējādi sniedzot iespēju klientiem izvēlēties pilnībā dabīgus produktus visaugstākajā kvalitātē. Uzņēmuma prasme apvienot vēsturiskās Latvijas zivju pārstrādes tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām produktus padara īpašus, piešķirot tiem jaunas garšu nianses, kas KAIGO produkciju liek izvēlēties pat izsmalcinātākajiem gardēžiem.