Ikri ir viens no vērtīgākajiem zivju produktiem, kas nešaubīgi ierindojami izsmalcinātāko delikatešu sarakstā. Tā ir garšīga un maiga uzkoda, ko mēdz baudīt īpašos gadījumos. Ikri un šampanietis – šis salikums visos laikos bijis sava veida pārticības un turīguma simbols. Līdztekus luksusam augstākās kvalitātes zivju ikri ir koncentrēts vērtīgu uzturvielu avots. Īpaši sarkanie ikri satur cilvēka organismam nepieciešamās Omega 3 un Omega 6 taukskābes, proteīnus, A, B, D, E vitamīnus, kalciju, magniju, dzelzi un citas vērtīgas vielas. Tikai 100 g augstvērtīgu ikru nodrošina organismu ar visu nepieciešamu uzturvielu diennakts devu. Saviem HORECA klientiem KAIGO piedāvā tikai augstākās kvalitātes ikrus, kas iegūti pēc rūpīgi izstrādātas tehnoloģijas no augstvērtīgām zivīm. Piedāvājumā savvaļas laša un foreļu sālīti ikri saldētā veidā. Pareizi atsaldējot, tiek saglabātas izcilās garšas īpašības un augstā uzturvērtība. Ikrus parasti pasniedz greznā stikla vai porcelāna traukā ar īpašu karotīti.
Produkta nosaukums: saldēti sālīti foreļu ikri
Neto svars: 200 g |
Vispārīga informācija: saldēti |
Uzglabāšana: –18 °C vai zemāk |
Izcelsmes vieta: Dānija |
Derīguma termiņš: pēc atkausēšanas uzglabāt temperatūrā 0 °C – 5°C ne ilgāk kā 4 dienas |
Piegādātājs: Proventus Farms Pluss |
Enerģētiskā vērtība: 809 KJ /193 kcal |
Kopējie tauki: 9,5 g |
Piesātinātās taukskābes: 1,4 g |
Kopējie ogļhidrāti: 0,9 g |
Cukurs: 0 g |
Olbaltumvielas: 26 g |
Sāls: 3 g |