Latvijā tradicionāli pastāv vairāki zivju apstrādes veidi: atvēsināšana, saldētu zivju atlaidināšana, zivju pirmapstrāde, sālīšana, kūpināšana, konservēšana. Saglabāt jūras velšu izcilo uzturvērtību un vienlaikus radīt augstas kvalitātes produktu bez mākslīgiem konservantiem un garšas pastiprinātājiem ir īsts izaicinājums. KAIGO zīmola veidotājiem ir ilggadīga pieredze industrijā un pieredze sadarbībā ar zinātniekiem un uztura speciālistiem. Tas ļāvis tradicionālās Latvijas zivju pārstrādes metodes apvienot ar mūsdienu inovācijām, radot tehnoloģiju sinerģiju. Aukstā kūpināšana, karstā kūpināšana, sālīšana, ātrā sasaldēšana, vakuuma iepakojumi, inovatīvs iepakojums – katrā no šīm pozīcijām īpaša pieeja un zināšanas sniedz gan ilgāku produktu uzglabāšanas laiku, gan labākas garšas īpašības un uzturvērtību.
Aukstā kūpināšana Baltijas jūras piekrastes zvejniekiem pazīstama kopš senseniem laikiem. Kūpināšana ir tradicionāls zivju apstrādes veids to uzglabāšanas termiņa pagarināšanai, gan jaunu garšas īpašību iegūšanai. Auksto kūpināšanu veic ar siltu gaisu vairākos posmos temperatūrā no 20 – 40 °C. Šādi sagatavota zivs iegūst patīkami mitru struktūru, gaļa ir mīksta, teju mutē kūstoša ar viegli dūmainu pēcgaršu.
Karstās kūpināšanas tehnoloģija ir līdzīga, atšķiras vien kūpināšanas temperatūra. Karstajai kūpināšanai nepieciešami 80 – 100 °C. Šādi kūpinātas zivs gaļa ir sausāka, stingrāka, ar patīkamu dūmu aromātu un izteiktām garšas niansēm.
Veids, kā saglabāt zivs augsto uzturvērtību un iespēju to baudīt bez speciālas apstrādes, ir sālīšana. Zivju nogatavināšana sālījumā notiek 3 – 5 °C temperatūrā speciālās telpās, 24 – 48 stundas Sālītām zivīm ir patīkama garša, smarža un maiga konsistence. Kvalitātes pamatā ir pareizās proporcijās sagatavots sāls šķīdums.
Iecienīts jūras velšu izmantošanas veids ir konservēšana. KAIGO produktu sortimentā iekļauti zivju konservi, kuru pagatavošanā netiek izmantoti mākslīgie konservanti un garšas pastiprinātāji. KAIGO zivju konservi ir kvalitatīvs un lielisks papildinājums gan ikdienas, gan svētku ēdienkartē. Ņemot vērā produkta specifiku, ražošanā tiek nodrošināta nepārtraukta procesu secība sinhronai plūsmai un precīzai kvalitātes kontrolei. Iepakošanai izvēlēts hermētisks iepakojums, kas neietekmē produkta garšu un uzturvērtību. Domājot par klientu ērtībām, katra kārbiņa pārklāta ar caurspīdīgu plastikāta vāciņu, kas ļauj aplūkot kārbiņas saturu. Vāciņš aprīkots ar tā dēvēto “viegli atvērt” jeb Easy Open tehnoloģiju, tādējādi nav nepieciešams speciāls konservu attaisāmais.