100% dabīgs

Tikai un vienīgi dabīgas izejvielas, no kurām top produkts, kurā nav mākslīgo piedevu vai konservantu. Tāds ir KAIGO uzstādījums – viss process, sākot no izejvielu ieguves līdz gatavam produktam tiek kontrolēts un pārbaudīts visaugstākajā līmenī. 

Vispirms tā ir galvenā izejviela – KAIGO zīmola produkcijai izmanto savvaļā zvejotu Klusā okeāna ketlasi Oncorhynchus keta (latīņu val.). Nozvejas rajons atrodas Klusā okeāna ziemeļaustrumu daļā netālu no Aļaskas, ASV. Šos arktiskos ūdeņus maz ietekmējis industrializācijas radītais piesārņojums, vide šeit ir tīra un labvēlīga daudzveidīgai zivju un dažādu jūras iemītnieku populācijai. Arī zvejniecības metodes ir saudzīgas un videi draudzīgas, piemēram, lašu zvejošanai izmanto GND jeb dreifējošos tīklus.

Pie Aļaskas krastiem augušie laši ir īsts baudījums gardēžiem. Pateicoties lieliskajiem dzīves apstākļiem, ko nodrošinājusi pati daba, un dāsnajai dabīgās barības bāzei, ketlaši izceļas ar izcilu uzturvērtību. Laša ķermenī nav ne grama no mākslīga piebarojuma vai piesārņota ūdens radītajām sekām. Lietojot uzturā šāda laša produktus, jūs saņemsiet vairākas vērtīgas absolūti dabīgas uzturvielas un vitamīnus pietiekamā daudzumā.

Kā zināms, D vitamīna trūkums organismā var radīt nopietnus veselības traucējumus. Vislabāk to uzņemt dabīgā veidā, piemēram, ar zivju produktiem. Šajā ziņā lasis ir viens no bagātākajiem dabīgā D vitamīna avotiem. 100 g savvaļā auguša laša satur aptuveni 988 SV veselībai tik svarīgā D vitamīna, kas veido 124% no diennaktī nepieciešamās D vitamīna devas. Izvēloties nebrīvē audzētu lasi, 100 g laša satur ap 250 SV, un tie ir tikai 32% no diennaktī nepieciešamā daudzuma.

Lasis ir fiziski spēcīga zivs, un viens no tās spēka avotiem – dabiskais antioksidants astaksantīns – atrodams laša muskulatūrā. Astaksantīns ir dabā sastopams karotinoīds, kas atrodams savvaļas lašos, garnelēs, omāros, krabjos un aļģēs. Savukārt karotinoīdi ir dabiskas pigmenta krāsas. Astaksantīnam piemīt sarkanīgs pigments, kas savvaļas laša gaļu iekrāso sulīgos toņos. Attiecībā uz veselību astaksantīns veicina muskuļu atjaunošanos, ir lielisks ierocis cīņā pret novecošanu, vairo organisma izturību un palīdz aizsargāt ādu no kaitīgajiem UV stariem.

Ja ikdienas uzturā regulāri iekļausiet augstvērtīgu zivju produktus, jums nebūs jālieto uztura bagātinātāji, kas satur polinepiesātinātās taukskābes Omega 3 un Omega 6. Šīs taukskābes stimulē ādas atjaunošanos, matu augšanu, kaulu stiprības saglabāšanu, regulē organisma vielmaiņas procesus un ir svarīgas reproduktīvās sistēmas veselībai. Savukārt savvaļas lašiem tās nodrošina zivju organismā esošo taukvielu nesabiezēšanu pie īpaši zemām temperatūrām.

Izstrādājot produktus, KAIGO rūpējas, lai tiktu maksimāli saglabātas jūras velšu vērtīgās uzturvielas. Tas nozīmē līdz precizitātei kontrolētu ražošanas tehnoloģiju un skrupulozu pārbaudi katrā darba posmā. Rūpējoties par produkta dabiskuma un augstās uzturvērtības saglabāšanu, KAIGO neizmanto mākslīgos konservantus un garšas pastiprinātājus. Tas ļauj nodrošināt nemainīgu garšas kvalitāti, paverot neierobežotas iespējas arvien jaunu recepšu radīšanā.