Apvienojot Latvijas senās piejūras zivju kūpināšanas tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām, radīti produkti izcilai garšai atbilstoši stingrākajiem pārtikas drošības standartiem. Zivju kūpināšanai izmanto divas tehnoloģijas – auksto vai karsto kūpināšanu. KAIGO auksti kūpinātais savvaļas ketlasis kūpināts zemā temperatūrā (20 – 40 °C), iegūstot maigu gaļas struktūru un īpašu garšas buķeti ar patīkamu dūmu pēcgaršu. Tā ir izcila delikatese baudīšanai tāpat vai izmantošanai dažādās receptēs. Auksti kūpinātais ketlasis tiek piedāvāts vakuuma iepakojumā, bet HORECA klientiem ir iespēja pasūtīt nesadalītu auksti kūpinātā savvaļas ketlaša fileju, kas tiek piegādāta videi draudzīgā papīra apvalkā.
Produkta nosaukums: ketlasis
Apraksts: auksti kūpināta ketlaša fileja |
Neto svars: mainīga svara |
Uzglabāšana: pēc atvēršanas izlietot 48 stundu laikā |
Izcelsmes vieta: Aļaska, (FAO 67) |
Sastāvs: ketlasis (Oncorhynchus keta) – 97%, sāls |
Zivju suga: ketlasis (Oncorhynchus keta) |
Zivs gaļas saturs: mainīga svara |
Zivs gaļas krāsa: gaiši brūna |
Sāls: 3,5 g |
Nesatur piedevas |
Nesatur konservantus |
Nesatur smago metālu daļiņas |
Nesatur ĢMO (Ģenētiski modificēti organismi) |
Nesatur radioaktīvos atlikumus |
Primārais iepakojums: vakuuma iepakojums |
Piegādes svars: mainīgs |
Primārais iepakojums: vakuma iepakojums (plēve) |
Sekundārais iepakojums: kartona kārba ar apdruku |
Porcijas lielums 150 – 250 g |
Porciju skaits iepakojumā 1 |
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība: 152 kcal (638 kJ) |
Kopējie tauki: 6,8 g |
Piesātinātās taukskābes: 1,9 g |
Produkts satur polinepiesātinātās un mononepiesātinātās taukskābes |
Holesterīns 76,40 mg |
Nātrijs 1402,53 mg |
Kālijs 367,00 mg |
Kopējie ogļhidrāti: 1,9 g |
Produkts satur šķiedrvielas |
Cukurs: 1,9 g |
Olbaltumvielas: 22,7 g |
Sāls: 3,5 g |
Vitamīni un minerāli
Vitamīns A: 7,00 ug |
Vitamīns C: 0,00 ug |
Vitamīns D: 7,15 ug |
Kalcijs: 15,00 mg |
Dzelzs: 0,42 mg |
Fosfors: 218,00 mg |
Jodīds (jods): 7,75 ug |
Omega-3 taukskābes
DHA: 411,90 mg |
EPA: 285,58 mg |