Auksti kūpināts ketlasis

Apvienojot Latvijas senās piejūras zivju kūpināšanas tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām, radīti produkti izcilai garšai atbilstoši stingrākajiem pārtikas drošības standartiem. Zivju kūpināšanai izmanto divas tehnoloģijas – auksto vai karsto kūpināšanu. KAIGO auksti kūpinātais savvaļas ketlasis kūpināts zemā temperatūrā (20 – 40 °C), iegūstot maigu gaļas struktūru un īpašu garšas buķeti ar patīkamu dūmu pēcgaršu. Tā ir izcila delikatese baudīšanai tāpat vai izmantošanai dažādās receptēs. Auksti kūpinātais ketlasis tiek piedāvāts vakuuma iepakojumā, bet HORECA klientiem ir iespēja pasūtīt nesadalītu auksti kūpinātā savvaļas ketlaša fileju, kas tiek piegādāta videi draudzīgā papīra apvalkā.

Produkta nosaukums: ketlasis

Apraksts: auksti kūpināta ketlaša fileja
Neto svars: mainīga svara
Uzglabāšana: pēc atvēršanas izlietot 48 stundu laikā
Izcelsmes vieta: Aļaska, (FAO 67)
Sastāvs: ketlasis (Oncorhynchus keta) – 97%, sāls
Zivju suga: ketlasis (Oncorhynchus keta)
Zivs gaļas saturs: mainīga svara
Zivs gaļas krāsa: gaiši brūna
Sāls: 3,5 g
Nesatur piedevas
Nesatur konservantus
Nesatur smago metālu daļiņas
Nesatur ĢMO (Ģenētiski modificēti organismi)
Nesatur radioaktīvos atlikumus
Primārais iepakojums: vakuuma iepakojums
Piegādes svars: mainīgs
Primārais iepakojums: vakuma iepakojums (plēve)
Sekundārais iepakojums: kartona kārba ar apdruku
Porcijas lielums 150 – 250 g
Porciju skaits iepakojumā 1

Uzturvērtība 100 g

Enerģētiskā vērtība: 152 kcal (638 kJ)
Kopējie tauki: 6,8 g
Piesātinātās taukskābes: 1,9 g
Produkts satur polinepiesātinātās un mononepiesātinātās taukskābes
Holesterīns 76,40 mg
Nātrijs 1402,53 mg
Kālijs 367,00 mg
Kopējie ogļhidrāti: 1,9 g
Produkts satur šķiedrvielas
Cukurs: 1,9 g
Olbaltumvielas: 22,7 g
Sāls: 3,5 g

Vitamīni un minerāli

Vitamīns A: 7,00 ug
Vitamīns C: 0,00 ug
Vitamīns D: 7,15 ug
Kalcijs: 15,00 mg
Dzelzs: 0,42 mg
Fosfors: 218,00 mg
Jodīds (jods): 7,75 ug

Omega-3 taukskābes

DHA: 411,90 mg
EPA: 285,58 mg