Šie salāti padarīs jūsu ēdienreizi ne tikai garšīgāku, bet arī uzturvielām un vitamīniem bagātāku. Viegli un ātri pagatavojama recepte, ideāli piemērota pusdienām birojā vai vakariņām pēc garas darbdienas.
SASTĀVDAĻAS
1 kārba KAIGO karsti kūpināta savvaļas laša |
80 g mazie spināti |
½ sarkanā sīpola |
100 g mazi vārīti kartupeļi |
3 gab. paipalu olas (mīksti vārītas) |
4 – 5 gab. sarkanie redīsi (pēc vēlēšanās) |
2 – 3 gab. brokoļi (blanšēti) |
Extra Virgin olīveļļa |
Sāls, pipari, muskatrieksts pēc garšas |
Sula no ½ citrona |
PAGATAVOŠANA (15 – 20 min)
- Kartupeļus sagriež uz pusēm. Sīpolu un redīsus sagriež daiviņās. Visu liek bļodā, pievieno brokoļus un spinātus. Visu rūpīgi samaisa, pievieno garšvielas un olīveļļu.
- Izkārto uz šķīvja, pievieno karsti kūpināto lasi ar visu sulu. Pa virsu salātiem izkārto uz pusēm pārgrieztas, mīksti vārītas paipalu olas. Salātus pārlej ar olīveļļu un citrona sulu.
ŠEFPAVĀRA PADOMS
- Salātiem var izmantot arī citus KAIGO produktus. Piemēram, ideāli derēs arī mazsālīts vai auksti kūpināts Aļaskas lasis.