Salāti ar karsti kūpinātu lasi

Šie salāti padarīs jūsu ēdienreizi ne tikai garšīgāku, bet arī uzturvielām un vitamīniem bagātāku. Viegli un ātri pagatavojama recepte, ideāli piemērota pusdienām birojā vai vakariņām pēc garas darbdienas.

SASTĀVDAĻAS
1 kārba KAIGO karsti kūpināta savvaļas laša
80 g mazie spināti
½ sarkanā sīpola
100 g mazi vārīti kartupeļi
3 gab. paipalu olas (mīksti vārītas)
4 – 5 gab. sarkanie redīsi (pēc vēlēšanās)
2 – 3 gab. brokoļi (blanšēti)
Extra Virgin olīveļļa
Sāls, pipari, muskatrieksts pēc garšas
Sula no ½ citrona
PAGATAVOŠANA (15 – 20 min)
  • Kartupeļus sagriež uz pusēm. Sīpolu un redīsus sagriež daiviņās. Visu liek bļodā, pievieno brokoļus un spinātus. Visu rūpīgi samaisa, pievieno garšvielas un olīveļļu.
  • Izkārto uz šķīvja, pievieno karsti kūpināto lasi ar visu sulu. Pa virsu salātiem izkārto uz pusēm pārgrieztas, mīksti vārītas paipalu olas. Salātus pārlej ar olīveļļu un citrona sulu.
ŠEFPAVĀRA PADOMS
  • Salātiem var izmantot arī citus KAIGO produktus. Piemēram, ideāli derēs arī mazsālīts vai auksti kūpināts Aļaskas lasis.