Panēti laša ravioli ar laša ikriem

Lieliski noderēs arī bērnu ballītēm, kā karsta uzkoda vai pat pamatēdiens. Var papildināt ar garšīgu mērci vai dipu (uzkodu mērce).

SASTĀVDAĻAS
500 g KAIGO laša ravioli
3 olas (viegli saputotas)
30 ml piens
200 g Panko rīvmaize
50 g pētersīļa lapiņas (smalki sasmalcinātas)
Eļļa cepšanai
Miziņa no viena citrona – (sasmalcināta pie rīvmaizes panējumā)
50 g KAIGO laša ikru
PAGATAVOŠANA (15 – 20 min)
  • Dziļā traukā viegli saputo olas un samaisa ar pienu. Atsevišķā traukā ieber rīvmaizi un sarīvētu citrona miziņu.
  • Ņem pa vienam ravioli (var izmantot arī saldētus), apmērcē olu un piena maisījumā, tad apviļā rīvmaizē. Panētos ravioli saliek uz atsevišķa šķīvja. Dziļā pannā uzkarsē eļļu, liek cepties ravioli, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Noņem no pannas un liek uz papīra salvetes, lai nosusinātu lieko eļļu.
  • Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un uzliek virsū KAIGO laša ikrus.
ŠEFPAVĀRA PADOMS
  • Ravioli var papildināt ar siera mērci vai skābā krējuma dipu.
  • Pēc šīs receptes pagatavotus ravioli var pasniegt arī kā pamatēdienu.
  • Ravioli var izcept iepriekš un pirms pasniegšanas uzkarsēt krāsnī.